Маючи трьох синів, вони захотіли ще дочку…

До недавніх пір американці Хлоя і Роан Данстан були щасливими батьками синів-трійні. Але в один прекрасний момент батьки зрозуміли, що хочуть ще і доцю, тому почали працювати над цим. Незабаром Хлоя завагітніла.

Під час УЗД лікар побачив неймовірне. «Я бачу один плід тут і ще один над ним», – спокійно сказав гінеколог. «Ви хочете сказати, що це близнюки?» – невпевнено запитала Хлоя. Тоді лікар посунув ультразвуковий датчик і показав ще якусь пляму між тими двома. «А от і третій», – захоплено вимовив лікар.

Таким чином, в утробі в жінки знову виявлено три дитини! За словами фахівців, таке можливе лише раз на декілька сотень тисяч вагітностей.

Проте цього разу усе відбулося не так гладко, як минулого разу. Жінка зрозуміла, що її живіт росте вже дуже швидко, і запідозрила недобре. Стан здоров’я однієї дитини погрожував перебігу вагітності.

Щоб врятувати життя матері і всіх трьох дітей, лікарі не знайшли іншого виходу, окрім як викликати в Хлої передчасні пологи. На 28-му тижні вагітності внаслідок кесаревого перерізу вона дала життя трьом здоровим малюкам. Таким чином, того дня в їх сім’ї з’явилася довгождана дівчинка на ім’я Перл, а також двоє хлопчиків – Генрі і Руфус.