Крістал – найвідоміший капуцин

Тварини теж можуть стати зірками світової величини. Найчастіше досягнути слави вдається кращим друзям людини – собакам, проте це не означає, що іншим тваринам не світить успіх у кінематографі!

За прикладом далеко ходити не треба: узяти хоч би мавпочку по кличці Крістал, яка вже знялася в декількох фільмах! Компанія NBC наважилася влаштувати фотосесію із зіркою. Зйомка проходила в номері розкішного нью-йоркського готелю.

Певно, дехто намагається пригадати, де ж могли бачити Крістал. Насправді в мавпочки вже дуже великий послужний список у кінематографі, причому майже всі фільми добре знайомі публіці. Крістал вдалося з’явитися в кадрі у фільмах “Американський пиріг”, “доктор Дулітл”, “Джордж з джунглів” і “Ніч у музеї”.

Кадр з фільму “доктор Дулітл”

Звичайно, у більшості цих фільмів Крістал була відведена дуже посередня роль, тому шалений успіх до мавпочки прийшов тільки після її участі в зйомках “Похмілля-2: з Вегаса до Бангкока”. Тут Крістал настільки добре зіграла відведену їй роль, що буквально стала одним з головних героїв кінострічки. Не даремно ж мавпочку навіть помістили на постер до фільму!

Фрагмент постеру

Зараз Крістал 18 років, що для мавп-капуцинів вважається найкращим віком. На даний момент мавпочка знаходиться на піку слави, проте як усе починалося? Виявляється, своїй появі на великих екранах Крістал зобов’язана своєму тренерові Тому Гундерсону.

Гундерсон придбав Крістал для агентства “Birds & Animals Unlimited”, яке вважається одним з кращих у Голівуді з підбору тварин-акторів. Том відразу ж примітив у верткій мавпочці величезний потенціал, проте відразу ж встановити контакт з нею не вдалося. Річ у тім, що в Крістал у цей час різалися зубки, і вона поводилася занадто агресивно.

Першою роллю для мавпочки стала участь у зйомці “Джордж з джунглів”. Зйомки пройшли чудово, і незабаром пропозиції зняти мавпочку в нових фільмах було стільки, що хоч греблю гати!

Доброзичливий пес на прийомі в капуцина-стоматолога

У лісах Еквадору знаходиться курортне містечко Пуерто-Місахуалі відоме завдяки високій популяції різних приматів в окрузі. Мавпочки тут звикли до людського товариства, і із задоволенням йдуть на контакт.

53-літньому Піту Оксфорду пощастило стати свідком забавної сценки, що відбулася між чиїмсь собакою і одним з диких капуцинів. Пес, углядівши мавпочку, підбіг до неї, усім своїм виглядом показуючи, що хоче пограти. Мавпа була не проти, і перед Пітом Оксфордом розігралася дуже забавна сценка.

Пес завалився на спину і “посміхнувся” мавпочці. Мавпа безстрашно підійшла до собаки і буквально заглянула псові в пащу. Мабуть щось допитливій мавпочці там приглянулося, і вона з цікавістю почала вивчати стан іклів свого нового друга.

“Я тут же упіймав себе на думці, що спостерігаю сцену прийому пацієнта в стоматолога, от тільки пацієнтом був рудий пес, а дантистом – мавпочка! Мавпа з такою старанністю крутилася навколо пса, з цікавістю розглядаючи влаштування його щелепи! Пізніше я дізнався, що це один з місцевих собак, який вже добре знайомий з капуцинами, що мешкають тут. Вони часто грають один з одним, і саме тому пес так доброзичливо поводиться”, – поділився Піт Оксфорд в інтерв’ю Dailymail.