Дівчина-герой

За кілька днів до Різдва життя Паоли Антоніні з Бразилії кардинально змінилося. Але не дивним чином, як завжди трапляється в різдвяних казках, а найгіршим. Красуня, розумниця і професійна модель потрапила в страшну автомобільну аварію, внаслідок якої їй прийшлося ампутувати ногу.

Здавалося, модельна кар’єра Паоли закінчена, і ідеальна форма більше до неї не повернеться. Але все пішло не так, як чекало оточення: дівчина впоралася із депресією, узяла волю в кулак і стала ще сильнішою і прекраснішою, ніж раніше.

Протеза красуня зовсім не соромиться, доводячи всьому світові, що інвалідність – не привід почувати себе нещасною!

Дівчина продовжує зніматися, ділиться своїми фотографіями в Інтернеті, заряджаючи своїх шанувальників енергією та оптимізмом.

Паола регулярно займається спортом: верховою їздою, танцями, катається на скейті.

…і навіть плаває. От чому їй так швидко вдалося прийти у форму!

Протез популярна модель ні від кого не приховує. Паола переконана – справжня краса за наявності штучної ноги анітрохи не зменшиться!

На всіх фотографіях дівчина посміхається, але її близькі знають, як напружено їй довелося працювати над собою, щоб повернути минулу упевненість, радість і щастя.

Жахлива аварія ніскільки не перешкодила професійній кар’єрі Паоли. Дівчина – справжня знахідка для великих компаній індустрії моди.

Паола регулярно з’являється на телебаченні, публікує в Youtube відео для інвалідів, які все ще не можуть наново знайти радість життя. Завдяки їй вони не втрачають надії.