Новонароджена горила із зоопарку Лос-Анджелеса

Співробітники парку оголосили, що це перше потомство в 25-річної Н’джії і 32-річного Келі. Також дитинча стало першою західною рівнинною горилою, яке уперше народилося в зоопарку Лос-Анджелеса за останні 20 років!

– Уперше більш ніж за два десятиліття в жителів Лос-Анджелеса і гостей нашого міста з’явилася можливість спостерігати за тим, як росте дитинча рідкісної горили, – каже директор зоопарку Деніз Верет.

Перший час мати і дитинча перебували в окремій вольєрі, де вони могли побути наодинці один з одним. Нещодавно вони приєдналися до батька сімейства та інших членів групи.

В офіційній заяві сказано, що з мамою і малятком усе добре. Між ними встановився тісний зв’язок. Попри те, що це перше потомство Н’джії, вона себе зарекомендувала з найкращого боку. З материнським інстинктом у неї все гаразд.

– Ми щасливі, що в нашому зоопарку народилося дитинча західної рівнинної горили. У дикій природі цей вид знаходиться на межі зникнення. Останні тижні перед пологами для нас були надзвичайно хвилюючими. Але яке ж було наше щастя, коли ми побачили Н’джію з дитинчам! – ділиться враженням Бет Шефер, директор програми з розведення тварин у зоопарку Лос-Анджелеса.