Тварини альбіноси – частина 3

  1. Новонароджений їжачок-альбінос Мекі Вей робить свої перші кроки в житті.

  1. «Через що все-таки увесь цей галас?» – цікавиться білий крихітка-кенгуру під час візиту трьох прославлених гонщиків – Кріса Вермюлена, Марко Симончелі і Хуліана Симона, у його рідний Парк Дикої природи на австралійському острові Філіпа.

  1. Цей важливий птах – єдиний у природі віргінський пугач-альбінос.

  1. Через свою незвичайну зовнішність ця маленька верветка-альбінос з Парку дикої природи в Замбії майже весь час проводить наодинці, поки її чорноморді побратими весело перестрибують з гілки на гілку в пошуках соковитих фруктів.

  1. Ще одне унікальне дитинча – десятимісячний коала-альбінос по кличці Онья-Бірі зі своєю мамою Банджірі в зоопарку Сан-Дієго. Онья-Бірі – єдиний альбінос серед коал, що живуть у неволі.

  1. Єнот-альбінос і його сірий брат підкорюють нові висоти на березі ріки Енімас, неподалік від Дуранго, штат Колорадо.

  1. Зайва цікавість привела цих двох молодих єнотів у неприємну ситуацію – вони виявилися заручниками колючої огорожі у Вічіта Фолз, штату Техас.

  1. Када, самка щура-альбіноса, на шляху до своєї перемоги в грандіозному змаганні на спритність і витривалість «Щур-Екстрим», що проходить в Університеті Небраски.

  1. Щоб утримати цього майже триметрового тигрового пітона-альбіноса, знадобилися зусилля відразу двох співробітників зоопарку в Бердслі.

  1. Власник зоопарку з передмістя Маніли з одним зі своїх улюблених вихованців – десятирічним пітоном-альбіносом по кличці Чізкейк.