Несподівана правда…

Ви вірите в те, що все відбувається не випадково в цьому житті? Я, наприклад, так! Особливо після цієї історії, яка сталася з Джастіном Паундерсом і Емі Гіберсон.

У 2012 році з Джастіном сталося нещастя: його наречена Адріана Роберт була убита. Те, що сталося, так підкосило Джастіна, що він зібрав речі і переїхав до матері в Орландо. Дбайлива мама доклала всі зусилля для того, щоб допомогти синові набути нового життя. Як каже сам Джастін: “Вона щоночі молилася, щоб знайшлася та, яка зцілила б розбите серце сина”.

Рік потому він зареєструвався на сайті знайомств, де познайомився з 33-річною незаміжньою Емі Гіберсон. Незабаром обоє зрозуміли, що закохалися.

“Її енергія відчувалася просто через екран комп’ютера і я зрозумів, що зобов’язаний познайомитися з цією дивовижною дівчиною”, – згадує Джастін.

І от через місяць після знайомства вони із подивом виявили, що колись спілкувалися в початковій школі. А розкрилося усе так: одного разу Джастін сказав, що йому дуже подобається ім’я Емі, бо в школі він був по вуха закоханий у дівчинку з таким ім’ям.

“Я тоді ще пожартувала, раз це не я, то і чути про неї не хочу”, – згадує сама Емі. Потім під час спілкування вони виявили, що ходили в одну й ту саму школу і змусили батьків знайти їх дитячі фото.

“Несподівано його мама знайшла фотографію, на якій ми разом у початковій школі. Я навіть плакати почала!”

Тепер вони на сьомому небі від щастя і планують одружитися!