Чоловік у рожевій пачці

Ця історія почалася в 2003 році, коли в дружини цього чоловіка в рожевій пачці виявили рак грудей. Боб Керрі не зневірився, навпаки, він придумав чудовий спосіб підбадьорити дружину. Боб хотів всіляко допомогти дружині: “Коли Лінда піде на лікування, вона візьме із собою фотографії на телефоні – і разом з іншими жінками дивитиметься на них і сміятиметься”.

Боб узяв рожеву балетну пачку…

І почав фотографувати себе в різних місцях.

Світлини виходили дуже смішними.

Бачачи їх, Лінда завжди посміхалася.

У неї виявили рак в 2003 році, а в 2006 році рак повернувся.

Боб створив цілу книгу “Балерина”, де можна побачити його фотографії в рожевій пачці.

Зараз це цілий рух, який бореться з раком грудей.

Боб і Лінда як ніхто знають, що таке рак грудей, і скільки грошей йде на лікування. А тому сім’я збирає пожертвування для хворих на рак.

Вони намагаються допомогти всім і показати, що вони не самотні. Адже ще є чоловік у рожевій балетній пачці.

Навіть після одужання дружини Боб не залишив хорошу справу. Ці фотографії отримали стільки позитивних відгуків, що він продовжив робити світлини в рожевій пачці. Він також видав книгу “Балерина”, яка містить цикл оповідань про чоловіка в рожевій пачці і фотографій Боба. Усі доходи від реалізації цієї книги йдуть на дослідження і розробку лікування від раку грудей. “Рак навчив нас, що життя добре, але мати з ним справу буває непросто, – каже Керрі. – І іноді найкраще, і навіть єдине, що ми можемо зробити, щоб протриматися ще один день – це сміятися над собою і ділитися сміхом з іншими”.