Ризикувати заради життя доньки

Хлоя Данстан була щасливою вагітною жінкою, у животі якої росло життя в особі трьох чарівних діток. Обстеження показало, що в животі Хлої росли два хлопчики і одна дівчинка, якій загрожувала смерть. Перед Хлоєю поставили дуже складний вибір, або продовжувати вагітність і втратити дівчинку, яка була позбавлена кисню, або викликати штучні пологи на 7 місяці вагітності, у надії врятувати життя дочки, але наразити на небезпеку своє життя і життя двох хлопчиків.

Знайомтеся, це Генрі, Перл і Руфус Данстан, які виглядають цілком щасливо, але на самому початку свого життя вони зіткнулися із серйозними проблемами.

Піддаючи риску своє життя і життя своїх дітей, Хлоя дивом народила трійню, разом з якою вона відправилася додому через 11 тижнів проведених у шпиталі.

“Я почуваю себе винуватою за те, як мені довелося поступити з хлопчиками, коли вони так добре росли в утробі. Але Перл померла б, якби ми не зробили цього, тому я не шкодую про це”, – каже Хлоя.

“Я могла відпустити її, дозволивши моїм хлопчикам рости сильними, здоровими і мати кращий старт у житті, але тепер, коли Перл тут, у мене щемить у серці від однієї думки про те, що її могло не бути в нашому житті”, – додала вона.

І в той час, як усі вони вижили, вони народилися з небезпечно послабленим здоров’ям і їм вимагалося переливання крові.

“Після народження артеріальна протока в серці Перл була відкритою, тому в неї була легка легенева кровотеча, у неї був незначний крововилив у мозок, вона боролася із жахливою інфекцією і в нас були дні, коли ми думали, що вона не виживе. В основному це було на ранніх тижнях, коли вона знаходилася на штучній вентиляції легенів”, – ділиться Хлоя.

“Також у неї були проблеми з печінкою протягом усього часу, доки вона була в лікарні, але остання перевірка показала, що в неї все прекрасно”.

Хлоя не впевнена, що саме чекає в майбутньому на її дітей, але вона безмірна щаслива, що змогла народити всіх трьох.