Танцювальне шоу слонів у Ганноверському зоопарку

Ці чарівливі і розумні слони стали головними зірками слонового шоу в зоопарку німецького міста Ганновер. Як виразилися розпорядники цього шоу, слони виконували зоряні танці, щоб розважити натовп.

Група, що складається з дорослих слонів і слоненят, завзято виконувала всілякі трюки – крутили хулахупи, водили хороводи з хусточками, грали на губній гармошці, тягали важкі колоди, дуріли, приймаючи всілякі незабутні пози.

Слони може і неідеальні танцюристи, проте демонструють прекрасну координацію і синхронність.

Слонове танцювальне шоу є частиною розваг у Ганноверському зоопарку і дуже популярне як серед місцевих жителів, так і серед туристів.

І так само, як будь-які хороші артисти, по закінченню всі слони вийшли на уклін, вишикувавшись в одну шеренгу. Прощаючись з вдячними глядачами, слони дружно помахали їм хусточками, кажучи таким чином – до побачення дорогі, ми ради зустрітися знову!

Ганноверський Зоопарк є рідним домом для більш ніж 3400 тварин і його відвідують більше 1,6 мільйонів відвідувачів на рік. Уперше він відкрив свої двері ще в 1865 році і відтоді є найпопулярнішим зоопарком у Німеччині.