Любов до останнього подиху

Любов на все життя – хто не мріє про це? Подружжя Флорін і Ед Хале – неспростовний доказ, що такі почуття існують. 60 незабутніх років вони прожили разом, і навіть смерть не змогла розділити їх життєві шляхи.

Флорін і Ед зустрілися в 1952 році і полюбили один одного, танцюючи свій перший вальс. Глибоке почуття з першого погляду уразило їх чисті серця. Ед відразу зрозумів: лише вона або ніхто інша!

Флорін була на сьомому небі від щастя, коли Ед їй освідчився. Сказавши один одному «так», молоді вже передчували своє довге і щасливе життя.

Кожне слово весільної клятви подружжя сприймало з глибокою відповідальністю, піклуючись один про одного «у хворобі і здоров’ї». Навіть фраза «доки смерть не розлучить нас» набула в їх житті буквального сенсу.

У віці 83 років у Еда відмовила нирка, після чого його негайно відвезли в госпіталь. Через кілька днів у Флорін стався серцевий напад. Літню жінку також відвезли в лікарню, але не в ту, в якій знаходився її чоловік.

Ед наполіг на тому, щоб його перевезли в госпіталь Флорін і, більше того, помістили в ту ж палату. Медики і рідні не могли відмовити. Літнє подружжя врешті-решт знову опинилося разом.

Так вони могли триматися за руки. Флорін вже насилу відчувала або розуміла щось, але присутність чоловіка помітила відразу. Через кілька митей вона померла. Ні на хвилину не відпускаючи руки чоловіка. Через дві години Ед, зітхнувши востаннє, назавжди закрив очі.

«Флорін, я ніколи тебе не залишу. Я тоді обіцяв тобі, що ніхто і ніщо на цьому світі не зможе змусити мене покинути тебе. Якщо ти підеш, я піду з тобою!» – такими були останні слова Еда. Він і гадки не мав, наскільки був правий.

Усім нам хочеться, щоб хтось любив нас більше всього на світі, але для цього треба самому навчитися безкорисливо дарувати любов іншим.

Бережіть себе і своїх коханих!