Як працює жіноча логіка

Майже кожна впізнає себе!

Вирішила зробити простий салат, порадувати сім’ю. Салат з куркою. Тим більше, якраз залишилося трохи відвареної курочки, все одно її вже ніхто не їсть. У салат цей потрібні ананаси. Використала фрукти з банки, а сік залишився. Випити? Не хочу. Вилити? Шкода.

Згадала один рецепт пирога, там потрібен якраз ананасний сік. Випекла пиріг. Але туди чомусь тільки жовтки потрібні були, а білки залишилися. Ну не викидати ж їх?! Якщо залишити в холодильнику – все одно потім викину. Придумала! Можна з них зробити нашвидкуруч безе. Легко, швидко, смачно! У безе використала цедру лимона.

Лимон у результаті залишився лисий. Якщо залишити його в такому вигляді, швидко засохне. Що ж з лимоном робити?! Ага, соус смачний виходить для салату. У салат пішла половинка лимона. А друга половина лежить, дивиться на мене. А її куди? Можна для спагеті смачний томатний соус приготувати.

Знайшла в холодильнику банку томатного соку власного приготування. Пішла половина. А із залишком що? Шкода, якщо пропаде. Сама ж робила влітку. Натуральний, без консервантів, довго відкритий зберігатися не буде.

Подумала трохи, вирішила зварити борщик. Але, на жаль, удома не виявилося буряка. Швиденько зібралася, вискочила в магазин. Купила буряк, картоплю, сир, сметану, зубну щітку, шкарпетки (були знижки), тапочки (теж акція була), мила декілька упаковок, про всяк випадок. Назад по дорозі зайшла в банк, сплатила комуналку, біля банку заскочила в майстерню, забрала туфлі після ремонту, купила в хлібному кіоску свіжих булочок дітям у школу для бутербродів.

Ледве дісталася до дому з цим усім. Приготувала борщ. Вже не звернула уваги, чи залишилося ще щось. Впала в крісло, спина болить, ноги відвалюються, рук не відчуваю. Гадаю: «От ненормальна! Краще б я вилила той ананасний сік!»