Випадок в ювелірний крамниці

Кайл Апхем багато років прослужив в армії, у 2004 році його відправили воювати в Ірак. Перед від’їздом він одружився на своїй улюбленій Крістен. Але тільки через декілька місяців, коли Кайл повернувся додому, у нього, нарешті, було достатньо коштів, щоб купити своїй молодій дружині обручку.

Пара відправилася в розкішну ювелірну крамницю в місті Санта-Барбара. І вони знайшли просто ідеальний перстень – розкішний, неймовірно красивий. От тільки коштував він біля $9000. Таких грошей у солдата не було. Продавець запропонував їм залишити номер телефону на випадок, якщо в продажу з’явиться схожий перстень меншої вартості. Подружжя так і зробило, але все ж таки пішло додому засмученим. Але не встигли вони відійти, як раптом заграв телефон. Їм зателефонували з ювелірної крамниці і попросили повернутися. Продавець чекав їх біля дверей із красивим пакетом у руках. Посміхаючись, він сказав: “От ваш перстень».

Потім він просто обернувся і пішов геть. Кайл і Крістен негайно заглянули в пакет. Там лежала коробочка з тим самим перснем! І записка, в якій було сказано, що купівлю сплатила людина, яка побажала залишитися невідомою.

Молоде подружжя не могло повірити власним очам! Вони були щасливі і дуже вдячні. Дев’ять років вони розповідали історію про таємничого дарувальника, гадаючи, хто ж міг зробити їм такий подарунок. Поки одного разу правда не стала відомою.

У 2013 році знаменитий актор Пол Вокер, який здобув світову популярність завдяки своїй ролі у фільмах “Форсаж”, трагічно загинув. Після смерті актора на його офіційній сторінці в соціальній мережі з’явилися сотні тисяч повідомлень із словами співчуття і оповіданнями про життя актора. Серед цих повідомлень була дивовижна історія, розказана продавцем тої самої ювелірної крамниці.

Продавець написав, що Вокер був у крамниці в той самий момент, коли молодий солдат і його кохана вибирали собі персня. Він чув, як пара обговорює, що Кайл не може дозволити собі купити персня, який так сподобався його дружині. Коли пара вийшла з крамниці, актор оплатив купівлю і попросив передати його Кайлу і Крістен, не називаючи імені дарувальника.

От така історія. А от і її герої:

Кайл і Крістен
та Пол Вокер (1973-2013)