Татко-стиліст

Про важке життя самотніх матерів ми чуємо постійно. А от тато, що самостійно виховує дітей, для нас явище незвичне. Між тим, таким таткам теж доводиться дуже несолодко.

Грег Вікхерст з Колорадо, США, самостійно виховує свою дочку Ізі. Він старається щосили, щоб доця мала все необхідне, і була так само щаслива і безтурботна, як і її однолітки з повних сімей.

Грег одягає її, годує, допомагає завжди і в усьому. Але Ізі росте, і одного прекрасного дня їй знадобилася допомога в тому, що для тата було складніше за вищу математику.

Ізі треба було постригти. Грег вирішив, що запросто впорається сам, і зовсім ні до чого вести дитину до професіонала. Він узяв ножиці і зістриг усе, що йому здавалося зайвим.

Але коли Ізі побачила себе в дзеркалі, вона залилася сльозами – це була катастрофа! Дівчинка була вже в тому віці, коли їй хотілося бути красивою. От тільки брутальний тато гадки не мав, як їй допомогти. «Раніше я просто її зачісував, і все. Одного разу спробував зробити хвостик, і чомусь довго не міг зрозуміти, як…» – згадує Грег.

Чоловік розумів, що з віком вимоги до власної зовнішності в дочки тільки зростатимуть. І тоді він вирішив, що стане для своєї дівчинки особистим стилістом. Грег працює в місцевому коледжі, де, між іншим, є школа для стилістів і візажістів. У свою обідню перерву чоловік відправився в клас до майбутніх майстрів краси і попросив студентів навчити його робити зачіски.

Студентки курсу були просто зачаровані цією історією і відразу погодилися. Відтоді Грег освоює майстерність стиліста.

І результат просто вражає! Чоловік завів сторінку на “Фейсбуці” і тепер десятки тисяч людей стежать за тим, що ще придумає для улюбленої дочки цей чудовий тато.

Грег дуже пишається собою, адже він вже навчився робити зачіски, які цілком підійдуть навіть для світського рауту.

Тепер якщо сім’ї знадобиться додатковий заробіток, Грег цілком зможе підробляти стилістом. А доки Ізі щодня радісно ходить до школи, де всі захоплюються її волоссям. Здавалося б, не чоловіче це заняття – стригти і зачісувати. Але хто зможе посперечатися, що Грег Вікхерст справжній Чоловік – з великої букви? Заради своєї маленької принцеси цей чудовий татко готовий на все.