Чубатий макак з Дублінського зоопарку

Дружне сімейство чубатих макак, що живуть у зоопарку Дубліна, зустріло поповнення у своїх рядах.

Всього в зоопарку живе дружний колектив з дванадцяти чорних макак, що проявляють трепетну турботу один про одного.

Свою назву чорні макаки дістали завдяки насиченому чорному кольору шерсті. Довга вузька морда, високі вилиці і довгий чубок на верхній частині голови – відмітні особливості чорних макак. Цей вид – один з найменших видів макак, довжина їх тіла рідко перевищує шістдесят сантиметрів, а вага – десять кілограмів.

 

У дикій природі чубатих макак можна побачити тільки в Індонезії – на північному сході острова Сулавесі і ще декількох прилеглих островах.

Попередній пост

Чубатий макак

Чубатий макак мешкає на кількох островах в Індонезії. Ця невелика тварина з довжиною тіла 45-57 ... Читати далі

Наступний пост

Макака-фотограф

В Індонезії в джунглях острова Сулавесі чорна макака, зацікавлена своїм віддзеркаленням у лінзі об'єктиву, викрала ... Читати далі