Вдячність

Багато років тому американка Інгеборг Макінтош приклала чимало зусиль, щоб усиновити цю дитину. Джордан потрапив у притулок, коли був зовсім маленьким. Майже 4 роки жінка робила усе, щоб їй дозволили його усиновити.

Проблема була в тому, що рідна мати Джордана захотіла, щоб його усиновила афроамериканська чи змішана сім’я. Тільки після того, як відповідних батьків знайти не вдалося, Джордана нарешті віддали Інгеборг. За її словами, вона зрозуміла, що він має бути частиною її сім’ї, ще вперше, коли узяла його на руки.

Через 20 років у жінки виявили полікістозну хворобу нирок, потрібна була пересадка нирки. Син таємно від матері вирішив стати донором для неї. Він здав аналізи, щоб з’ясувати, чи підходить його нирка. З’ясувалося, що підходить.

Джордан не замислюючись погодився на операцію, щоб допомогти жінці, яка стільки для нього зробила. Говорячи про неї, він із сльозами на очах пояснює, наскільки він вдячний їй за те, що колись вона усиновила і виховала його. Хлопець розуміє, що вона довго боролася за нього і з самого дитинства робила для нього дуже багато, а тепер він хоче відповісти такою ж турботою.

За його словами, це найменше, що він може зробити для матері, щоб показати, наскільки він цінує і любить її. Інгеборг дізналася, що її син вирішив стати донором, незадовго перед операцією. Вона сказала йому: «Подумай, ти ще можеш відмовитися». На що Джордан відповів: «Ні, мамо, я хочу зробити це для тебе».

Операція пройшла успішно. Сьогодні Інгеборг може сказати лише одне: «Я і мріяти не могла про кращого сина».