Найкращий подарунок

54-літня Джесі Тендаї працює в кафе біля дитячої лікарні в місті Оук-Лоун, Іллінойс. Щороку вона робить щось особливе для дітей цій лікарні, в основному, під час різдвяних свят. Але 2016 року сталося щось особливе.

Виявилось, жінка усі ці роки накопичувала гроші, і зібрала близько 5000 доларів для 1300 іграшок для дітей. Більше того, усі ці іграшки вона купила сама.

«Я мала зробити усе можливе, щоб ощасливити всіх цих дітей» – поділилася Джесі.

12 грудня 2016 року Тендаї відвезла іграшки в дитячу лікарню, а також у лютеранський госпіталь у Парк-Ріджі. Діти навіть отримали можливість вибирати вподобану іграшку.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, жінка почала робити подібні сюрпризи в 2009 році. У перший рік вона купила 100 подарунків для дітей, що проводили Різдво в лікарні. Щороку вона намагалася збільшити це число. 2016 року в неї вийшло 1300 іграшок.

«Чому я роблю це? Бог вклав це в моє серце, – поділилася Джесі. – Одного разу я дивилася телевізор і побачила дітей, які мали потребу в чийсь допомозі. Я сказала собі, що ніколи не зможу заспокоїтися, поки в моїй країні є діти, які страждають! Тому я почала накопичувати гроші, що мати можливість допомогти цим діткам».

Тендаї переїхала із Зимбабве в Чикаго зі своїм чоловіком майже 19 років тому. У пари немає власних дітей. Джесі відкрила ощадний рахунок, на який вона перераховувала гроші з кожної своєї зарплати.

«Мова не про багатство. Мова не про гроші. Я просто зобов’язана робити усе, щоб діти були щасливими. Я прекрасно розумію, що потрібна людина, яка піклуватиметься про дітей. Я відчула своїм серцем, що саме я маю бути цією людиною».

За словами Тендаї, бачити дітей щасливими – найкращий для неї подарунок: «Я щаслива. Я радію, коли бачу щасливих дітей. Бог вклав це в моє серце, і я творитиму добро і любитиму дітей до кінця своїх днів!»