Як залишитися привабливою для чоловіка?

Як сподобатися чоловікові і зберегти сімейне щастя?

Багато жінок у сім’ях з роками помічають, що їх чоловіки починають втрачати інтерес до них і, само собою, у багатьох з них виникають питання: як сподобатися чоловікові і як стати привабливою для чоловіка знову?

Якщо ви опинилися в такій ситуації і хочете знову стати привабливою для чоловіка, то діяти потрібно швидко і рішуче. Чим швидше ви почнете, тим легше вам буде досягнути успіху. Якщо ви не знаєте, як сподобатися чоловікові, то, спершу, постарайтеся перестати вести “бойові дії” проти чоловіка, почніть працювати над собою.

Щоб сподобатися чоловікові, не будьте злопам’ятною і нудною

Головне в цей період – не бути злопам’ятною і надто нудною. Подумайте, як сподобатися чоловікові? Чи зможе жінка, яка пам’ятає лише негативні моменти в подружньому житті, стати привабливою для чоловіка?

Емансипація жінки – річ багато в чому корисна, але не варто надмірно “дресирувати” вашого чоловіка. Краще пригадайте ті моменти, коли у ваших взаєминах було усе прекрасно, пригадайте, як вам було добре удвох, як ви були щасливі в перші роки шлюбу.

Спочатку почніть діяти і думати так, як ніби вас вперше запросили на побачення і ви збираєтеся виявити себе на ньому якнайкраще. Для того, щоб вирішити таке завдання, як сподобатися чоловікові, вам доведеться попрацювати над собою і докласти зусилля до цього. Чоловіки в сім’ї дуже полюбляють, коли дружини щиро цікавляться ними. І вам доведеться змінитися і внутрішньо і зовні, якщо ви хочете знову стати привабливою для чоловіка.

Зрозумійте і пробачте чоловіка, і станете бажаними для нього

Підійдіть з усією серйозністю до цієї справи так, як ніби ви переходите на нову роботу. Адже ви прийняли рішення не просто зберегти шлюб. Зберігати невдалий шлюб, з усіма його знегодами, якраз і не варто. Але не подумайте, що йдеться про розлучення в сім’ї. Треба не зберігати невдалий шлюб, а треба з невдалого зробити щасливий шлюб і для цього треба направити стосунки з чоловіком у позитивне русло. І навіть зрада в сім’ї – не хрест на сімейному щасті, хоча це і здається таким. Не робіть зраду причиною розлучення в сім’ї. Спочатку, краще, взагалі, нічого не робіть, як би вам того не хотілося, оскільки вашими діями керуватимуть емоції, а не здоровий глузд. Краще поміркувати, що ж пішло не так в інтимних стосунках у сім’ї, що штовхнуло чоловіка на зраду.

Вам під силу знову сподобатися чоловікові і вдихнути нове життя у ваші сімейні стосунки, зробити так, що вони знову стануть святом, як і багато років тому вони були святом у вашій нещодавно створеній новій сім’ї. Ви зможете знову стати привабливою для чоловіка, у вас це вийде, вам необхідно позбутися страху, що вам не вдасться нічого змінити. Пригадайте усі надії і бажання, які ви хотіли здійснити, виходячи заміж за свого чоловіка. Пригадайте зобов’язання, які ви брали на себе, виходячи заміж.

Щоб сподобатися чоловікові – потрібно сподобатися собі

Щойно ви почнете працювати над таким завданням як сподобатися чоловікові, ви відразу ж помітите, що самі почнете більше подобатися собі. І чоловік стане ставитися до вас по-іншому. Адже найвірніший засіб завоювати любов інших людей – це дати їм свою любов.

Чоловіки люблять очима. Щоб викликати бажання в чоловіка, пам’ятайте про це

Коли чоловік приходить додому після роботи, підготуйтеся до його зустрічі. Подумайте про свій зовнішній вигляд. Позбавтеся від старого зношеного халата і не зустрічайте його із скаргами на погане виховання дітей у сім’ї, на недбайливого сантехніка або працівника Жеку, так ви точно не зможете сподобатися чоловікові. Постарайтеся приділити йому більше уваги і буде краще, якщо ви зможете усамітниться з ним і посидіти, поговорити так, щоб вам ніхто не заважав. Ви помітите, що він теж змінить свою поведінку. Ви станете добрим прикладом для чоловіка, допоможете і йому змінитися на краще.

Якщо ви вирішили знову стати привабливою для чоловіка, то пам’ятайте, що для чоловіка дуже важливий зоровий образ. Як мовиться, чоловіки люблять очима. Вони люблять молодих, здорових жінок. Чисте, здорове волосся, білі зуби, красива і гладка шкіра, підтягнуте тіло. Якщо зможете повернути усе це, то питання: як сподобатися чоловікові вирішити буде набагато простіше.

Важливо підтримувати себе в хорошій формі. Це удвічі корисніше, оскільки ви і самі себе почуватимете краще і більше упевнено. Догляд за шкірою обличчя і трохи макіяжу допоможуть придумати і створити неповторний власний імідж.

Отже, ви повинні прагнути знову стати дружиною, сексуально грамотною і цікавою, а також, цікавою жінкою в спілкуванні. Будьте в курсі усіх цікавих новин і подій, що відбуваються у світі, прагніть наповнити своє життя цікавими речами і стати, таким чином, багатограннішою і цікавішою жінкою. І така жінка буде завжди цікава оточуючим, у тому числі і своєму чоловікові.

Наслідуючи ці рекомендації, ви зможете не лише знову сподобатися чоловікові, не лише повернути любов у сім’ю, але і почувати себе будете краще, і у вашому погляді на життя значно додасться оптимізму. Ви зробите вірний крок до створення щасливої сім’ї.

Автор: Оксана Волкова