Що робити, якщо чоловік любить дивитися порно?

Багатьох жінок тривожить цей факт, і вони хочуть якось присікти це, але от чи потрібно це робити? Чи є перегляд порно вашим чоловіком загрозою вашому сімейному щастю?

Причинами подібних побоювань є страх, що чоловік услід за переглядом порно почне зраджувати, або навіть заведе коханку. Дуже часто люди бояться того, що, насправді, ніколи не станеться. Щоб розібратися з цими страхами, давайте поміркуємо, наскільки вони обґрунтовані.

Якщо чоловік дивиться порно, чи не почне він потім зраджувати?

Часто жінок хвилює це питання. Ми вже обговорювали раніше причини чоловічої зради. Причини ці криються в самому чоловікові (звикання до дружини, криза середнього віку або просто нудьга), у відносинах між чоловіком і дружиною (коли подружжя довгий час не буває разом, або коли в них немає спільних інтересів).

Навіть помста може бути причиною зради. Чи причина може бути в самій жінці, наприклад, якщо жінка не стежить за собою, вона перестає бути бажаною для чоловіка. Чи намагається командувати чоловіком і контролювати усі його дії. Не треба намагатися бути головою сім’ї. Бо жінці, передусім, самій це не вигідно.

Ці і інші причини можуть штовхнути чоловіка на зраду. Але перегляд порно – ні. Не потрібно переживати через те, що чоловік надивиться порно і піде “наліво”. Якщо поміркувати, то стає зрозумілим, що зрада – це проблема в самих людях. І в їх взаєминах. Але ніяк не в порно-роликах.

Мій чоловік часто дивиться порно. Чи не заведе він коханку?

Це питання частково перетинається з попереднім питанням, яке ставлять собі жінки. Тільки в тому випадку малася на увазі зрада з іншою жінкою (жінками), що називається, без зобов’язань. А зараз ми маємо на увазі постійні стосунки на стороні.

Якщо чоловік заводить коханку, значить, у наявності криза стосунків у сім’ї, або криза в самого чоловіка. Іншу жінку на стороні не заводять просто так, проглянувши порно-ролики. Адже коханка – це, якщо так можна виразитися, “відповідальний крок” і до нього підходять з усією серйозністю, зважуючи усі “за і проти”. Чого не можна сказати про перегляд порно, яке можна віднести до розваг і хобі.

Тому, якщо ваш чоловік все-таки завів коханку, то справа тут не в порно. Значить, у наявності якась, дійсно сильна проблема в сім’ї або в чоловікові, можливо, якийсь давній конфлікт у сім’ї, який залишився не вирішений і зараз підточує ваші стосунки. І треба знайти і зайнятися рішенням саме цієї проблеми. Але люди, частенько, чіпляються до дрібниць, які ні на що не впливають і не хочуть витрачати сили на пошук причин своїх труднощів і на їх рішення.

Адже погодьтеся, найлегше звинуватити в біді порно або ще щось, а не намагатися зрозуміти істину, яку дізнатися часом дуже важко. Крім того, гірку правду нам прийняти дуже важко. Тому ми свідомо починаємо шукати помилкові причини, які виявляються не такими гіркими. І, у результаті, ще більше віддаляємося від істини.

Чоловік любить дивитися порно самостійно, від спільного перегляду відмовляється. Що робити?

Багато жінок, дізнавшись про те, що їх чоловіки люблять переглядати фільми для дорослих, пропонують зробити це спільно. Багато чоловіків із задоволенням погоджуються. Адже після фільму можливе продовження. Інтимні стосунки в сім’ї ніхто не скасовував.

Але, так буває не завжди. Багато чоловіків відмовляються дивитися порно зі своїми дружинами. І жінок такий момент дуже засмучує. Але чи варто через це ображатися? Давайте спробуємо в цьому розібратися.

Як ми вже з’ясували в попередній статті, перегляд цих роликів для чоловіка своєрідне захоплення, хобі. Але не усі хочуть розділити своє захоплення зі своїми другими половинками. Давайте поміркуємо.

У чоловіків окрім перегляду порно є інші пристрасті. Наприклад, возитися з машиною в гаражі, їздити на риболовлю, грати у футбол, спілкуватися з приятелями та інші заняття. І не до усіх з них чоловіки допускають своїх жінок.

Наприклад, багато представників сильної половини людства не приймають, якщо жінка поїде з ними на риболовлю. Чи якщо вона піде з ними в гараж і робитиме щось по машині. Але у випадку таких відмов жінки, як правило, не ображаються. А якщо чоловік не згоден з нею порно дивитися – це вже трагедія. Хоча, трагічного в цьому нічого немає.

Крім того, чоловік може соромитися і почувати себе незручно в момент спільного перегляду. Це теж потрібно враховувати. Тобто необхідно зрозуміти, що чоловік не прагне вас образити, якщо не хоче спільного перегляду. Просто він не готовий розділити з вами одне із своїх захоплень. В усякому разі, поки не готовий.

Погодьтеся, милі, дорогі, улюблені наші жінки, адже у вас теж є багато своїх захоплень. І не усі з них ви хочете розділяти зі своїм чоловіком. І поганого в цьому нічого немає. Просто людина щось любить робити в компанії, а щось самостійно. Тому, одні чоловіки дивляться порно з дружиною, а після перегляду продовжують дію головного сюжету, а інші дивляться самостійно. А після перегляду біжать до дружини, щоб теж продовжити дію головного сюжету.

Чи потрібно забороняти чоловікові дивитися фільми для дорослих?

Вважаю, що не потрібно. По-перше, навряд чи вам вдасться це зробити. Чоловік дивився і дивитиметься, і своїми спробами заборонити це, ви тільки провокуватимете сімейні сварки.

По-друге, немає необхідності це робити. Напевно, він дивився подібні фільми і до того, як ви з ним познайомилися і продовжує дивитися зараз. І забороняти подібні фільми до перегляду – це рівносильне тому, як спробувати заборонити інші його захоплення, такі як риболовля, футбол, машина в гаражі та інші.

По-третє, не потрібно ставитися до такого захоплення вашого чоловіка, як до джерела усіх бід і нещасть. Напевно, у вас і без цього вистачає труднощів і проблем, які, дійсно, потребують вашого втручання і вимагають рішення.

Автор: Валентина Стригун