Як змусити чоловіка ревнувати?

Як викликати ревнощі в чоловіка?

Питання: «Як змусити чоловіка ревнувати?» актуальне для багатьох жінок. Тема популярна і жінки намагаються зрозуміти, як викликати ревнощі в чоловіків, яких вони вибрали (чи бажають вибрати) як своїх других половинок.

Раніше мова йшла про те, чому чоловіки зраджують дружинам і про причини жіночої зради. Жіноча зрада – це своєрідний «політичний хід», крик душі, спроба привернути до себе увагу і підняти свою самооцінку.

Але, у цій статті мова піде не про зраду, а про створення видимості того, що в дружини хтось є (чи, може з’явитися). Але навіщо їм це треба, і в яких випадках дружини до цього вдаються?

Чому дружини намагаються викликати ревнощі у своїх чоловіків?

Якщо дружина намагається змусити чоловіка ревнувати, значить, чоловік у чомусь перестав її задовольняти. Чи уваги мало приділяє, або починає скупитися, рахувати кожну копійчину, яку витратила дружина. Чи в інтимних стосунках у сім’ї розлад. Дружина не знає, як повернути пристрасть у стосунки і намагається, таким чином, привернути увагу свого «благовірного».

Причин може бути декілька, але, майже усі вони зводяться до того, що чоловік чимось обділяє дружину. І доки дружина тільки намагається викликати ревнощі в чоловіка, але, якщо ситуація не покращає, ці спроби можуть призвести до жіночої зради. Не даремно ж кажуть, що спокусити будь-яку, навіть заміжню жінку можна, якщо знайти те, що недодає їй чоловік.

Насправді, тут все простіше, ніж здається. Якщо жінці в стосунках чогось стає сильно не вистачати, то вона спробує це отримати спочатку від свого чоловіка, викликавши, наприклад, почуття ревнощів у нього, а якщо це не спрацює, то може і, як мовиться, «пуститися в усі тяжкі».

Причому, жінці хочеться, найчастіше, не так вже і багато, комусь бракує уваги, комусь ніжності і турботи, комусь банального спілкування. Якщо в перші роки шлюбу цього усього, як правило, у надлишку, то потім цього починає не вистачати. У щасливих сім’ях подружжя підтримує рівень спілкування і взаємної уваги. Нехай не так інтенсивно, як це буває в молодих людей (які можуть ночами спілкуватися по телефону, у соцмережах, або по скайпу), але на достатньому рівні для того, щоб задовольнити потребу в спілкуванні.

Методи, які навряд чи викличуть ревнощі в чоловіка

  1. Не варто намагатися викликати ревнощі в чоловіка, фліртуючи з його хорошими друзями. Часто можна бачити такі поради, що, мовляв, «спробуйте пофліртувати з його друзями, нехай подумає над своєю поведінкою». Навряд чи цей номер у вас пройде. Якщо це, дійсно, хороші друзі, то вам нічого не світить.

По-перше, «реальні хлопці» один одного «не кидають» і чужих жінок не спокушають, а, по-друге, якщо ваш чоловік знає їх давно і, як мовиться, на горщику з ними сидів, то він ніколи не повірить, що між вами щось було або може бути. Дуже часто чоловіки довіряють своїм кращим друзям значно більше, ніж своїм дружинам. Ще в таких випадках спрацьовує «чоловіча солідарність» і друг чоловіка просто не підтримуватиме ваш флірт. Чи підтримає в жартівливій формі, щоб не образити вас. Природно, вас це не влаштує, а ваш чоловік тільки усміхнеться про себе.

  1. Ще жінки часто прибігають до підкреслювання позитивних рис інших чоловіків для того, щоб змусити ревнувати свого чоловіка. Тут не усе так однозначно. З одного боку, хід хороший, ревнощі можна викликати в такий спосіб. Але з іншого боку, на фразу: «Який хороший хлопець у Машки, справжній чоловік» можна отримати відповідь: «Ну, так з такою дівчиною, як Машка, будь-хто постарається бути справжнім чоловіком». І незрозуміло в такій ситуації, хто сильніше стане ревнувати – чоловік, або сама дружина.
  2. Не вийде викликати ревнощі в чоловіка, якщо ви намагаєтеся робити це занадто часто або занадто одноманітно. Люди до усього звикають. Якщо ви будете цілеспрямовано, постійно намагатися розпалити полум’я ревнощів у своєму обранцеві, то в нього до цього виникне своєрідний імунітет. Особливо, якщо ви в чомусь допустите промашку, і він зрозуміє, що ваша дії – лише гра.
  3. Вважається, якщо жінка починає стежити за собою, відвідує спортзали і фітнес-клуби, оновлює гардероб, перетворюється зовні, то це примушує її обранця ревнувати, мовляв, хтось у неї з’явився, тому вона так і старається. Але, насправді, ревнощів у більшості чоловіків це не викличе. Насправді, до чого ревнувати, до спортзалу або до салону краси?

Проте, при цьому, чоловік помітить ці зміни і по-іншому стане до неї ставитися. І це факт. Але причина цього – не ревнощі, які нібито ми викликали. Причина – це зовнішній вигляд жінки, на яку приємно дивитися і побачивши яку просто неможливо залишатися байдужим. Тому, дорогі, милі, улюблені наші жінки, стежте за собою, за своїм гардеробом, за зовнішнім виглядом і фігурою. І тоді вам не доведеться задаватися питанням: «Як залишитися привабливою для чоловіка» і не виникне потреби викликати ревнощі в нього. У цьому випадку він і сам помітить зміни у вас, приділятиме значно більше уваги і прагнутиме до спілкування з вами.

Якими способами можна змусити ревнувати чоловіка?

Отже, деякі «загальноприйняті» способи не викличуть ревнощі у вашого чоловіка. Але, все-таки, більшість «рекомендацій», що зустрічаються в інших джерелах, працюють. Перерахуємо найпоширеніші з них:

  1. Відвідуйте різні посиденьки з друзями, колегами, що були однокласниками. При цьому, бажано, щоб в їх колі були чоловіки. Завжди повідомляйте свого чоловіка про те, де ви будете і з ким. Брехати не слід. Навпаки, ваша правдивість додасть значущість вашим словам і діям. А усвідомлення того, що ви десь там розважаєтеся і серед вас є чоловіки, не залишить повністю байдужим жодного чоловіка.

Крім того, якщо ви будете правдиві з чоловіком, то він не має права вам пред’явити нічого особливого. Насправді, ви не ховалися від нього, чесно сказали йому, з ким зустрічаєтеся, де і для якої мети. А те, що там є чоловіки – це нічого, між вами і ними нічого немає. Таким чином, у чоловіка немає причин для розпалювання сімейного конфлікту, і ви досягнете своєї мети. Чоловік обов’язково відчує почуття ревнощів.

  1. Якщо вам за обов’язком своєї служби доводиться зустрічатися з іншими чоловіками по роботі, повідомляйте, час від часу, про це чоловікові. Претензій до вас з боку чоловіка не повинно бути, адже контактувати з чоловіками по роботі – це ваш прямий обов’язок. А сам факт вашої зустрічі з незнайомим чоловіком – вже не залишить вашого чоловіка байдужим, навіть якщо він не покаже виду.
  2. Детальніше розповідайте йому про ваших колег. Особливо про чоловіків. Особливо про деяких з них. Чи про одного. Звичайно, ви робите це не часто, а іноді. Як би ненавмисно. Не потрібно нахвалювати його і казати, що він такий позитивний. Простого натяку, легкого звернення уваги час від часу буде достатньо. Так ви зможете змусити свого чоловіка ревнувати до вашого колеги.
  3. Приймайте подарунки від інших чоловіків або квіти. Особливо легко цього досягнути жінкам, яким часто роблять подарунки їх вдячні клієнти. Наприклад, лікарям часто в знак вдячності купують квіти, цукерки або шоколадки.

Якщо ваша діяльність не припускає отримання подарунків від клієнтів, то, врешті-решт, ви можете їх купити собі самі, повідомивши свого чоловіка, що отримали їх від таємного прихильника (однокласника, колеги і т. ін.) але нехай він не турбується, між вами немає нічого серйозного. А що квіти? Просто знак уваги, який ні до чого не зобов’язує.

  1. Спілкуйтеся з іншими чоловіками. Наприклад, у соцмережах. Чи по телефону. Спілкування з ними, навіть на сторонні теми (політика, бізнес, спорт та ін.) викличуть ревнощі у вашого чоловіка. Особливо, якщо ви спілкуєтеся з різними чоловіками, а не з одним і тим самим. У випадку претензій з боку вашого обранця дайте йому почитати ваше листування з ними. Адже ви не ведете жодної гри в нього за спиною. Таким чином, обґрунтованих претензій до вас у чоловіка не буде. Але ревнувати ви його змусите.
  2. Хороший привід для ревнощів дає розповідь про свого колишнього хлопця. Точніше про те, яких успіхів він досяг у житті. Така розповідь не лише змусить вашого чоловіка ревнувати, але і змусить його діяти в заданому вами напрямі і перевершити вашого колишнього. Адже чоловіки прагнуть до домінування над своїми суперниками, нехай навіть і колишніми.

При цьому, не потрібно порівнювати колишнього хлопця зі своїм чоловіком. Інакше, можете нарватися на грубість і вираз, мовляв, «йди тоді до свого колишнього, якщо я такий нікчема». Просто розкажіть про його успіхи і запитайте в чоловіка, чи можливо нам здійснити те ж саме і досягнути таких же результатів?

Крім того, для того, щоб змусити ревнувати чоловіка, треба обов’язково враховувати його темперамент. Адже різні люди в одній і тій же ситуації поводяться по-різному. Наприклад, слабких натяків буде достатньо, щоб змусити ревнувати запального холерика. Але цього явно буде недостатньо, щоб викликати ревнощі в чоловіка-флегматика. І про це піде мова в наступній статті.

І ще поговоримо, не лише про те, як викликати ревнощі у свого «благовірного», але і про те, чи варто, взагалі, це робити?

Автор: Оксана Волкова