Пес, що любить обійматися

У Нью-Йорку на одній з вулиць району Челсі гуляє загальний улюбленець – золотистий ретрівер по кличці Лубутен. Тут його знає практично кожен, адже цей милий пес щедро обдаровує перехожих обіймами. Його хазяїн розповідає, що історія з обіймами почалася три роки тому на День Святого Валентина.

 

Хазяїн Лубутена на ім’я Цезар Фернандес-Чавез не нарадується на свого пса. Каже, душевніше за собаку не знайти на цілому світі. Лубутен отримав свою кличку на честь французького дизайнера Крістіана Лубутена. І теж став знаменитістю.

 

Успіх пояснюється просто: кожному велелюбний пес дарує радість, і люди буквально світяться від щастя. Пес сідає біля кожного охочого і обнімає його. Така поведінка, за словами хазяїна, стала характерною для собаки в останні три роки. У 2014 році на День Святого Валентина він розстався зі своєю коханою і важко переживав душевну драму. Пес виявився єдиним, хто у свято підтримав Цезаря. Лубутен всівся поруч і став притискувати лапами руки хазяїна. Було зрозуміло, що пес відчуває тугу Цезаря і щиро намагається допомогти.

 

Відтоді Цезар зрозумів, що пес потребує щоденної порції обіймів, і тепер їх прогулянка вулицею триває не менше двох годин. Лубутен усаджується на розі вулиці, чекаючи доки хтось з перехожих підійде до нього, і, звичайно ж, таку можливість багато хто не упускає. Щасливчики розповідають, що диво-пес може зарядити позитивом на цілий день!