Тварини альбіноси – частина 4

  1. Таке крихке незвичайне створіння вимагає пильної уваги. Цим двом кобрам-альбіносам з Національного Зоологічного саду в Коломбо лише два тижні.

  1. Білка-альбінос за своїм улюбленим заняттям – поїданням лісових горішків.

Після ситного обіду не заважає зробити запаси на майбутнє. Білка-альбінос ховає здобич в одному зі своїх численних тайників.

  1. Назва цього білосніжного хижого птаха – американська чорна катарта (сімейство грифових). Але народилася вона зовсім не чорною, ставши єдиною у світі катартою-альбіносом.

  1. Так виглядає черепаха-альбінос, що народилася в бразильському природному заповіднику в Абуфарі.

  1. Тигр-альбінос в одному із зоопарків Північної Америки. Не слід плутати альбіносів з білими тиграми, дуже рідкісними в природі, але широко поширеними в зоопарках світу.

  1. Рідкісний кадр – дитинча двоколірного валабі-альбіноса в Національному парку Костюшко в Австралії.

  1. Це валабі-альбінос по кличці Піно. Він народився в зоопарку Ле Корнель неподалік від італійського міста Бергамо і безтурботно виглядає з теплої маминої сумки.

  1. Горбатий кит-альбінос, що багато років борознить морські простори біля берегів південно-східної Австралії, став улюбленцем місцевого населення завдяки своєму виключно білому забарвленню і навіть отримав власне ім’я – Мігалу, що на мові австралійських аборигенів означає «білий друг».

  1. А так виглядає південний кит-альбінос, зафіксований біля берегів Бразилії.

  1. Ще один південний кит-альбінос, але вже з іншого кінця світу – австралійського Фліндерс Бей.