Де можна познайомитися з чоловіком

Є такі жінки, яким досить упустити якусь річ і, де б вони не перебували, завжди знайдеться декілька чоловіків, які піднімуть і подадуть їй цю річ. Зрозуміло, що таких жінок не сильно хвилює питання: “Де можна познайомитися з чоловіком”.

Природно, таку привабливу силу мають лише одиниці. Переважній більшості жінок доводиться постаратися, щоб знайти такі місця, де можна зустріти чоловіка своєї мрії. Для цього доводитися помандрувати. Але заради цього варто потрудитися, врешті-решт, знайти представників протилежної статі не так вже і складно, адже не на Місяці ви живете. Навіть просто прогулюючись вулицею, ви зустрінете стільки чоловіків, що вистачить на все життя.

Як зустріти чоловіка своєї мрії для створення щасливої сім’ї?

Але, познайомитися з чоловіком для багатьох жінок не проблема. Проблема в тому, що цього не вистачає, щоб створити щасливу сім’ю. Проблема в тому, як зустріти чоловіка саме своєї мрії. Для цього жінка повинна уміти швидко відкидати заздалегідь програшні варіанти. Такими варіантами, однозначно, залишаються занадто молоді люди, підлітки, по суті. Погодьтеся, ранні сексуальні стосунки самим підліткам ще ні до чого, вам – не цікаві, а, крім того, протизаконні. Також не варто витрачати час на старичків, якщо, звичайно, вас не цікавлять шлюби за розрахунком, а літній чоловік, що виявляє до вас цікавість, заможний. Не намагайтеся вибрати собі людей чоловічої статі з нетрадиційною сексуальною орієнтацією, я їх і чоловіками назвати не можу. Інакше про секс у шлюбі можете забути. Вони до вас навіть не доторкнуться, а вам навряд чи буде цікава платонічна любов.

Наступна група чоловіків, яку також слід відкинути і не витрачати час на них це ті, від яких неприємностей буде куди більше, ніж користі. Це, у першу чергу, наркомани, алкоголіки. Проблема алкоголізму в сім’ї – дуже гостре питання і одна з головних причин розлучення в сім’ї. Ви ж не хочете залишитися самотньою і шукати чоловіка для другого шлюбу. У нас інша мета – набути сімейного щастя. Далі, до цієї категорії чоловіків можна віднести садистів, мазохістів, карних злочинців, якихось фанатиків, наприклад, релігійних (тут не потрібно плутати фанатизм із захопленням), закоренілих ловеласів, що стрибають з ліжка в ліжко (не думайте, що вам вдасться їх змінити, навіть якщо вам вдасться створити сім’ю з ними, то після весілля вони не змінять свого способу життя) і тих чоловіків, які навідріз відмовляються працювати. Ви ж не хочете самі забезпечувати усю сім’ю, включаючи і чоловіка-ледаря? На нашу думку, на такі групи чоловіків не варто гаяти часу.

Ще одна група чоловіків, яку треба відкинути, – чоловіки, які не симпатичні вам з якоїсь причині. Наприклад, якщо чоловік занадто товстий і його вагу не здатна витримати жодна з конструкцій сучасних ваг. Все-таки чоловік має бути чоловіком і його тіло має бути функціональним, в усіх планах. Чи навпаки, якщо чоловіка відносить вітром, якщо він забув удома ключі. Дистрофія чоловікам теж не до лиця. Стрункість хороша в міру. Також, чоловік може відштовхувати своєю неохайністю – запах поту або з рота, сморід від шкарпеток, брудний одяг. Все-таки, чоловік має бути акуратний. Хоча, акуратність теж хороша для чоловіка в міру. Від схиблених на своєму вигляді чоловіків – нарцисів, теж не варто чекати нічого доброго. Крім того, злі чоловіки теж здатні доставити багато проблем у вигляді частих конфліктів у сім’ї.

Виходить, щоб вирішити питання: як зустріти чоловіка своєї мрії, ми вибрали метод виключення. Прибрали спочатку тих, хто точно нам не підходить, потім – тих, хто майже точно не підходить, потім тих, хто нам просто не приємний з якоїсь причини. Тепер у нашому колі залишилися тільки “благополучні” чоловіки, з якими можна створити сім’ю. Але, вони теж можуть вам не підійти. Через свої звички або спосіб життя.

Наприклад, якщо жінка чистої води жайворонок, а чоловік – стовідсоткова сова. У такому разі, чоловік буде активний ближче до вечора, і його енергійність буде тим вище, чим ближче ніч. На ранок його, навпаки, важко розштовхати і привести до тями. Якщо піднімати його рано, то він буде сердитий, заспаний, і явно невдоволений. Якщо таке повторюватиметься щоранку, то це призведе до його хронічної втоми і бажання відпочити від своєї жінки-жайворонка. Жінка ж, навпаки, після 22-00 вже спить і ні на що не реагує, тоді, як у чоловіка-сови пік активності. Зате, о 6-й ранку – дівчина вже на ногах, готовий гарячий сніданок і вона безуспішно намагається підняти свого чоловіка, що заснув усього пару-трійку годин тому.

Інший приклад – знайомитесь з привабливим чоловіком, він повідомляє, що ходить взимку легко одягненим і купається в ополонці. Вас відразу має це насторожити. Цілком можливо, що він спить з відкритим вікном взимку і відключає батареї. Якщо ви відноситеся до любителів подібного екстриму, то такий чоловік, без сумніву, знахідка для вас. Але, якщо ви жінка теплолюбна, то після першої ночі з відкритим вікном взимку підхопите пневмонію. Як ви розумієте, людям, з таким різним способом життя, важко ужитися один з одним.

Коли ви навчитеся відсівати “благополучних” чоловіків, які не підходять вам через свої звички, залишаться тільки ті, хто може зайняти місце у вашому серці. І де ж можна познайомитися з чоловіком? Передусім, постарайтеся бути в центрі усіх подій, на які вас запросили. Це можуть бути вечірки, банкети, різні зібрання. Тобто усі заходи, на яких ви можете зустріти чоловіка своєї мрії.

Не перешкоджайте друзям, знайомим і родичам, які намагаються вас з кимсь познайомити. Зазвичай, смаки в них і у вас розрізняються і в більшості випадків, їх кандидат вам не підходить. Але, все-таки, не потрібно виключати цю можливість. Навіть якщо вони п’ять або десять разів знайомили вас з чоловіками, нецікавими вам, то на одинадцятий раз це може бути саме той чоловік, якого ви завжди чекали для створення сім’ї.

Ще можна діяти таким чином: сядьте і поміркуйте про те, який саме тип чоловіків вам цікавий. Щойно ви розібралися з цим, то намагайтеся проводити якомога більше часу в тих місцях, де знаходяться багато чоловіків цікавого вам типу. Наприклад, якщо вам подобаються чоловіки-лікарі, то можна старатися більше часу проводити в лікарнях, влаштувавшись туди, наприклад, санітаркою. Чи просто, лягти на обстеження. Або ж можна регулярно відвідувати лікарів для профілактики. Адже рекомендують самі лікарі приходити на прийом пару раз на рік на огляд. Ось і записуйтеся і ходіть.

Інший приклад – подобаються вам розумні інтелектуальні чоловіки. Тоді вам треба туди, де їх багато. Можна влаштуватися до якогось наукового інституту або лабораторії. Чи відвідувати наукові конференції, де збирається багато чоловіків-учених. Врешті-решт, можна і в аспірантуру поступити для того, щоб, нібито, займатися наукою. І ви, рано чи пізно, познайомитеся з чоловіком, що цікавить вас. Адже, як відомо, хто шукає, той завжди знайде.

Якщо любите спортсменів – відвідуйте спортзали, басейни, різні змагання. Якщо можливо, то і самі беріть участь у них. Так у вас набагато вище вірогідність того, що вас помітить атлет, який сподобався вам. Але не варто для цього ходити на футбольні матчі і в спорт-бари. Спортсменів у таких місцях, якраз, небагато.

Тут йде мова про те, як змінити життя самотньої жінки і допомогти їй з особистим життям. Але, якщо ви вже в шлюбі, не намагайтеся знайти собі коханця в такий спосіб. По-перше, вам не можна діяти так відкрито, по-друге, у заміжньої жінки немає такої свободи дій. Наша мета – створити щасливий шлюб, а не руйнувати наявний, тому, не буду вас цьому учити і сподіваюся, що у вас з чоловіком у ліжку буде усе на вищому рівні і у вас не залишиться ні сил на коханця, ні бажання його шукати.

Усі жінки: і самотні, і вдови, і розлучені періодично відчувають тривогу і занепокоєння і хочуть відчути підтримку чоловіків і шукають такого чоловіка, який зробить їм таку підтримку. Якщо у вас трапляються такі періоди, то не засмучуйтеся і не опускайте руки. Змініть зачіску, спробуйте придбати одяг за останньою модою, який буде чудово виглядати на вас, дотримуйтеся дієти або займіться спортом, щоб бути у формі, змініть обстановку вдома, наприклад, переставте або змініть меблі і продовжуйте пошук. І ви обов’язково зустрінете чоловіка своєї мрії.

Автор: Оксана Волкова