«Є речі гірші, ніж погані оцінки»

Усі батьки бажають кращого для своїх дітей, часто вони докладають значних зусиль для того, щоб їхні діти досягнули того, що свого часу не вдалося зробити особисто їм. І як часто трапляється в цьому житті, у цьому бажанні батьки втрачають міру, приносячи цим страждання дітям.

Наступна житейська історія прекрасно ілюструє цю картину, тим самим допомагаючи поглянути на неї з боку і застерегти батьків від можливих помилок.

Лист до батьків

Був останній учбовий день. Батько, проходячи повз кімнату сина, побачив, що усе прибрано і навіть застелене ліжко. Здавалося, син зібрав свої речі і поїхав. Батькові підозри посилилися, коли він помітив листа на порожньому столі. На ньому рукою сина було виведено «Татові». Тремтячими руками чоловік відкрив конверта і прочитав:

«Дорогий тато

Ілюстративне фото

Вимушений письмово повідомити, що мені довелося піти з дому разом з моєю новою дівчиною, оскільки я знав, що ви з мамою влаштуєте скандал. Я її дуже люблю. Але я знав, що ви не схвалите наші стосунки через її пірсинг, татуювання, байкерський одяг і те, що вона набагато старше за мене. Але справа не лише в почуттях. Вона вагітна.

Її звуть Сара. Вона упевнена, що ми будемо щасливі разом. Адже в неї є трейлер в лісі і ціла гора дров, якої вистачить на всю зиму. Ми мріємо завести багато дітей. Сара просвітила мене, що марихуана насправді не така вже шкідлива. Ми плануємо вирощувати її для себе і продавати іншим, щоб у нас вистачало грошей на кокаїн – він теж нешкідливий у помірних дозах. А тим часом ми молитимемося про те, щоб були знайдені ліки від СНІДУ, бо потрібно вилікувати Сару –вона на це заслуговує!

Не хвилюйся, тато, мені вже 15, я зумію про себе потурбуватися. Одного разу ми прийдемо в гості, щоб познайомити вас з онуками.

З любов’ю, твій син Джошуа.

P.S. Тат, я усе це вигадав. Я у Джейсона. Просто хотів нагадати тобі, що є речі і гірші, ніж погані оцінки в шкільному табелі (він на кухонному столі). Зателефонуй, коли можна буде повернутися! Люблю вас!»

Зі свого боку можемо лише додати звичну фразу:

– Сподіваємось, що ця інформація буде корисною для вас

З любов’ю, редакція сайту