Дивна художниця

Картини художниці Мечі продаються практично миттєво і за досить високою ціною. Деякі порівнюють її творчість з творами самого Пікасо, проте між знаменитим іспанцем і Мечі є величезна різниця. Мечі – носоріг!

Мечі живе в зоопарку, який знаходиться в Індіані. Тварина важить більше півтори тонни і з певного часу виявляє підвищену цікавість до живопису. Малює Мечі своїми губами, що вже само по собі дивно, оскільки найчастіше тварини малюють на папері лапами. Найчастіше картини художниці виглядають досить сумбурно і хаотично, але деколи в Мечі дійсно виходить щось вартісне. Наприклад, співробітники зоопарку завіряють, що на деяких картинах можна побачити носорога!

“Її привезли до нас у зоопарк близько трьох років тому. Мечі знайшли недалеко від Непалу. Її мати була вбита браконьєрами і наймилосердніше було розмістити дитинча в одному із зоопарків. Малювати Мечі стала далеко не відразу. Одного разу один із співробітників просто з цікавості вирішив подивитися, що буде якщо дозволити носорогові помалювати. Результат перевершив усі наші очікування. Мечі підійшла до малювання дуже відповідально, і з тих самих пір живопис її хобі!”, – розповідає працівник зоопарку, Бред Фічтер.

Зрозуміти, малювала Мечі сьогодні чи ні, дуже просто. Досить глянути на морду носорога – якщо малювала, то рот і ніс тварини неодмінно виявляться забарвленими усіма кольорами веселки! Варто відмітити, що фарбу тварині дають не токсичну, так що Мечі малює із задоволенням і без шкоди для власного здоров’я.

Купити картини Мечі можна в сувенірному магазинчику зоопарку, а деякі, найвдаліші картини йдуть з аукціону!