Тварини альбіноси – частина 2

  1. Цей повний достоїнства погляд красномовно свідчить про те, що Copo de Niebe (у перекладі з іспанської «Сніжинка») – єдина на увесь зоопарк Барселони горила-альбінос.

  1. Мока, тритижневий мунтжак-альбінос, проводжає свою маму в нову вольєру. На честь появи незвичайного мешканця, у зоопарку Дусіт, Бангкок, скликали конференцію, на якій офіційно представили Мока співробітникам зоопарку і засобам масової інформації.

  1. Цей крокодил-альбінос – почесний мешканець зоопарку Сіу Сіті Парк на іспанському острові Гран-Канарія.

  1. Три білохвості олені-альбіноси, що живуть у лісі американського штату Вісконсін, завжди намагаються триматися ближче один до одного. Ці тварини відрізняються більш потайним способом життя, ніж їх сусіди лосі, вапіті і чорнохвості олені.

  1. Яскраве біле забарвлення змушує білохвостого оленя постійно ховатися в густих заростях кущів.

  1. Цей дельфін-альбінос – учасник шоу «Сафарі з дельфінами», що проходить в акваріумі каліфорнійського містечка Дана Пойнт і користується великим успіхом у публіки.

  1. Пара дельфінів – самка і її біле дитинча, часто здійснюють прогулянки в судноплавному каналі неподалік від озера Чарльза в штаті Луїзіана.

  1. Цей чотиритижневий їжачок-альбінос нещодавно з’явився в зоопарку німецького Дуйсбурга. Малюка, який вже встиг отримати ім’я Білий Мекі, підібрали на вулиці і вигодували місцеві жителі.

  1. Осетри-альбіноси з’являються на світ не лише на річкових просторах, але навіть на фабриці. Саме так сталося в одному з цехів з виробництва ікри в німецькому Деміні.

  1. Сімейне фото, зроблене в червні 2007 року, зафіксувало самку альпійського гірського козла і її дитинчати-альбіноса, що живуть у провінції Вале-д’Аоста, на північному заході італійських Альп.