Ознаки чоловічої зради

Як дізнатися, що чоловік зраджує?

Якщо подивитися правді в очі, то багато чоловіків у сім’ях зраджують дружинам, але як дізнатися, що чоловік зраджує? Як правило, жінка в сім’ї не здогадується про це і тільки пізніше усе стає відомим. Давайте спробуємо обговорити це питання, щоб жінки навчилися швидко і своєчасно розпізнати ознаки чоловічої зради. Мета цього полягає в тому, щоб присікти проблеми і конфлікти в сім’ї на початковому етапі, поки ситуація ще перебуває під контролем.

А ознаки чоловічої зради можуть, на перший погляд, бути відсутніми або настільки непомітними, що на них можна не звернути уваги. Ваш чоловік може, раптом, проявляти прагнення прийти заздалегідь на роботу, адже це менш підозріло, ніж пізніше повернення додому.

У деяких випадках ознаки можуть бути більш явні, наприклад, рахунки на купівлю ювелірних виробів у його кишенях… чи нижня білизна в його машині… чи губна помада (але не ваша) на його сорочці.

Щоб в один прекрасний момент справа не дійшла до розлучення в сім’ї, можна звернути увагу на певні моменти, що з’явилися нещодавно в поведінці чоловіка, які допоможуть дізнатися, що чоловік вам зраджує. Поєднання декількох таких моментів може бути або ознакою чоловічої зради або передвісником того, що ваш чоловік збирається пуститися “в усі тяжкі”:

  1. Якась зміна звичного ходу речей, наприклад, раніше він міг телефонувати або писати вам кілька разів щодня, а останнім часом перестав це робити.
  2. Він часто запрошує увечері когось на обіди.
  3. Чоловік постійно задивляється на дівчат і жінок, що проходять повз.
  4. Чоловік перестає будувати плани на майбутнє і обговорювати їх.
  5. Він починає займатися спортом і підтримувати себе в хорошій формі.
  6. Починає ретельніше стежити за одягом.
  7. Він повертається додому все пізніше і пізніше.
  8. Чоловік несподівано дарує вам дорогу річ (можливо, переживає почуття провини).
  9. Чоловік відпускає вуса. Чи, навпаки, голить їх.
  10. Він з ентузіазмом розповідає про свою дівчину – колегу або іншу дівчину.
  11. Він приходить додому і від нього пахне маслом для масажу (Ви знаєте його масажистку?)
  12. Секс у шлюбі став відбуватися рідше. Він відмовляє вам у сексуальних стосунках з різних причин. А може і, навпаки, стати активнішим у ліжку, понад всяку міру.
  13. Чоловік не носить обручку з неправдоподібних причин. Посилається, наприклад, на свербіж.
  14. Він частіше став грубити вам і дратуватися при спілкуванні з вами.
  15. Вам попалися на очі якісь рахунки з ресторану або готелю за сплачені номери.
  16. Теж саме стосується незнайомих телефонних номерів, які випадають з його речей.
  17. Він відмовляється брати вас з собою у відрядження.
  18. Чоловік постійно ходить кудись “з приятелями”, а ви знаходитеся завжди удома.
  19. Він купляє собі окремий телефонний номер.
  20. Він прагне провести вихідні дні без вас.
  21. Його парфумерія і засоби гігієни стали займати значно більше місця у ванні.
  22. Вам попалася на очі фотографія привабливої жінки, яку він забув прибрати.

Може бути і так, що багато ознак чоловічої зради ви помічали до того, як одружилися з ним. Багато чоловіків не змінюють свою поведінку після весілля. Можливо, що ви вийшли заміж за того чоловіка, який не заклопотаний бажанням створювати щасливу сім’ю. У такому разі розраховувати на щасливий шлюб з такою людиною важко.

Можливо, він і до весілля був любителем жінок, і ви вважали, що зможете змінити його і разом з ним набути сімейного щастя. Але людина не може змінити будь-кого. Вона може змінитися лише сама за великого бажання і докладання величезних зусиль. Звичайно, не обов’язково зрада стане причиною розлучення в сім’ї, але, у будь-якому випадку, не стійте осторонь, не здогадуючись і почуваючи себе нещасною. Звертайте увагу на свого чоловіка, звичайно, не потрібно підозрювати його в усьому. Але уважніше придивіться до його поведінки і розмов, аналізуйте його вчинки.

Автор: Наталя Дейнека