10 зоряних красунь, які були “бридкими каченятами”

У дитинстві зовнішність цих дівчат не відповідала загальноприйнятим стандартам краси. Навіть більше, вони ідеально відповідали визначенню “бридке каченя”. А сьогодні їх практично неможливо упізнати – колись непоказні дівчатка не просто розцвіли, але стали секс-символами, підкорили світ кіно і модельний бізнес. Як виглядали багато років тому визнані нині красуні, моделі і актриси, дивіться у свіжій галереї.

Дженіфер Лопес

Напевно наставники Джей Ло в католицькій школі, куди вона ходила все дитинство, і гадки не мали, що смуглява дівчинка з хвилястим волоссям і вушками, що стирчать, через багато років стане однією з найпривабливіших і найуспішних поп-виконавиць.

Спочатку не ставила перед собою мети підкорити музичний Олімп і сама Дженіфер. Хоча танцями і співом майбутня зірка займалася з 5 років.

За спогадами артистки, на самому початку свого творчого шляху вона розраховувала не на зовнішність, а на працьовитість. “Я середня із сестер. Ми тулилися в одній кімнаті, усі троє. Мене захоплювали танці і спорт. Я брала участь у забігах і була неймовірно витривалою. Я увесь час хотіла танцювати. Тому і пішла з дому. Моїм нічлігом став диван у балетній студії. Я була бездомною, але переконувала маму: так потрібно. Через пару місяців знайшла роботу в Європі. Коли повернулася, отримала роль у шоу In Living Color. Я прославилася як дівчинка з танцювальної трупи The Fly Girls і переїхала в Лос-Анджелес. Усе це сталося за один рік”, – розповіла Лопес в одному з інтерв’ю.

Хайді Клум

У дитинстві німецька супермодель Хайді Клум була справжньою бунтаркою і щосили експериментувала із зовнішністю.

У старших класах дівчина серйозно замислилася про професію дизайнера одягу.

Правда, до закінчення школи передумала і вирішила спробувати сили в конкурсі юних моделей, який проводився на місцевому телеканалі. Рішення виявилося вірним – 18-річна Хайді перемогла і в нагороду отримала контракт із агентством на 300 тисяч доларів.

Гвінет Пелтроу

Навряд чи школярка з кирпатим носиком з фотографії ліворуч могла собі уявити, що коли виросте, стане подружкою одного з найкрасивіших акторів Голлівуду.

Адже так воно і сталося: у свій час в актриси був бурхливий роман з Бредом Пітом, з яким вона в результаті порвала, а потім завила, що шкодує про рішення. Ну а до того, як розцвісти і почати освоювати акторську професію, Гвінет з болем у серці носила брекети, мало посміхалася і навіть готувалася стати фахівцем в області історії мистецтв.

Гвінет Пелтроу з батьком

Кейт Мосс

Задовго до того, як стати однією з найвідоміших моделей сучасності, британка Кейт Мосс була смішною рудоволосою дівчинкою із зовсім немодельним личком.

Коли Кейт сповнилося 15, незграбність, через яку дівчатка-підлітки часто комплексують, зіграла їй на руку. У нью-йоркському аеропорту до худенької школярки підійшов скаут модельного агентства. Так британка отримала першу у своєму житті пропозицію про роботу.

А вже через 5 років Кейт Мосс заробила свій перший мільйон.

Жізель Бундхен

Сьогодні Жізель Бундхен – одна із самих високооплачуваних моделей у світі. А колись знаменита блондинка постійно страждала через кепкування однокласників за худорляву статуру і високій зріст.

А ще школяркою Жізель мріяла професійно займатися волейболом. Жізель Бундхен (друга ліворуч) з однокласницями.

Друзі моделі згадують, що в школі Жізель завжди була одна на вечірках, бо ніхто з хлопчиків не хотів з нею танцювати. Нестандартні зовнішні дані допомогли Жізель ближче до старших класів – тоді високу худорляву школярку помітив у торговельному центрі агент Elite Modeling.

Жізель Бундхен зі своїм першим агентом

Ірина Шейк

У шкільні роки не вважалася красунею і російська супермодель Ірина Шейк.

Однокласники, за визнанням самої дівчини, кепкували з неї за високій зріст і худорляву статуру.

Ірина Шейк у школі (праворуч)

Після школи Ірина поступила в один із челябінських коледжів і ледь не стала маркетологом: передумала після успішного виступу на місцевому конкурсі краси “Супермодель 2004”, після якого їй запропонували роботу в модельному агентстві.

Меган Фокс

Готуватися до кінокар’єри Меган почала в 5 років – стала ходити в драмгурток і танцювальну студію. Тільки от усі дитячі, а потім підліткові роки зовнішність майбутньої голлівудської діви була далека від зоряної: дівчина кілька років носила брекети, а її обличчя було всипане веснянками.

Позбавившись від жахливих ортодонтичних скоб, Меган почала потихеньку працювати над зовнішністю, поки не перетворилася на сексапільну дівчину-вамп.

Роузі Хантінгтон-Уайтлі

Британська супермодель і наречена актора Джейсона Стейтема Роузі Хантінгтон-Уайтлі всі шкільні роки страждала від кепкувань однокласників. Майбутній знаменитості діставалося за занадто пухкі, на думку однолітків, губи.

Загалом, згодом саме лялькова зовнішність і допомогла їй прославитися.

Під час навчання в коледжі Роузі відправила резюме на посаду фахівця із зв’язків з громадськістю в лондонське модельне агентство Profile Models. Проте місце це дівчина не отримала – замість офісного крісла працедавець запропонував симпатичній блондинці роботу моделі.

Кара Делевінь

І наприкінці – улюблена модель британського Vogue, модель і актриса Кара Делевінь.

У ранньому дитинстві Кара була пустотливою дитиною, носила коротку зачиску і була схожа на хлопчиська.

До школи майбутня модель відростила волосся, тільки от від “хлоп’ячих” замашок не позбавилася. До того ж Кару постійно дражнили через “занадто обкреслені брови”, які згодом стали її візитною карткою.

Кар’єру моделі британка почала будувати в 17. Сьогодні в портфоліо Кари значиться співпраця з Burberry, DKNY, H&M, Asos. А журнал Vouge в 2012 році включив модель у список “найстильніших людей фейшн-індустрії у віці до 45 років”.